Печени дюли "Тодоров"

Дата: 14.02.2004
Източник: Бон Апети
Печени дюли
 
Необходими продукти:
4 дюли
10 с. л. захар
1 шепа смлени орехови ядки
сладко от смокини за гарниране
 

Начин на приготвяне:
1
Печени дюли Дюлите се разрязват на две и се почистват от семките. Поставят се в тава с един пръст вода и се намокрят отвсякъде, за да може да прилепне захарта, с която се поръсват. Пекат се във фурна при температура 220 градуса и след като заврат, температурата се намалява, за да може да се зачервят отгоре.
2
Печени дюли Гарнират се с по една смокиня, поръсват се с орехови ядки и се сервират с червено вино.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


334 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта