Свинска плешка с ябълки
Лора и Стоян
1 пакет бутертесто (600 г) 600 г сурова свинска наденица (пикантна) 6 сварени яйца (5 минути) 1/2 глава лук 4 стръка магданоз 1 яйце за намазване галета и брашно за овалване олио за намазване |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.04.2020 Много вкусни, но времето за печене беше повече.
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...