Шаран с гъби по китайски
Лора и Стоян
![]() |
200 г щука 20-25 г каперси 50 г краве масло 1-2 щипки бял пипер 1/2 скилидка чесън 1 с. л. домати “кон-касе” (обелени, изчистени от семето до 2-3 с. л. зехтин 1/2 глава кромид лук 50 г течна сметана 50 г култивирани печурки 50 г черни печурки 200 г замразен спанак зехтин за пържене брашно за паниране 1-2 щипки захар |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...