Пържола "Стартер"

Гости: Богдана и Симеон, водещи на предаването "Стартер" - сутрешният блок на БГ радио
Източник: Бон Апети
Дата: 25.10.2003
Пържола
 
Необходими продукти:
2 свински вратни пържоли
1 голяма глава кромид лук
сок от 1 лимон
2 с. л. зехтин
10 зърна черен пипер


Начин на приготвяне:
1
Пържола
Пържолите се начукват добре, овкусяват се с марината, разбъркват се и се оставят да престоят около час.
2
Пържола
В йенски съд се смесват изцеденият лимонов сок, зехтинът и нарязаният на филии лук.
3
Пържола
Пържолите се поставят в предварително загрята до температура 220 градуса фурна и се пекат около 10 минути. Добавя се маринатата и температурата се намалява на 180 градуса. Печенето продължава до пълната готовност на месото.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolm513 се регистрира в сайта.
Изабел коментира рецептата Гъби с печени чушки и лук
Tedity се регистрира в сайта.
Среф89 се регистрира в сайта.
svilena_petrova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: