Средногорско руло от заек
Лора и Стоян
![]() |
1 кг свински черен дроб 1 щипка босилек 1-2 зърна черен пипер 1-2 скилидки чесън 1 с. л. доматено пюре 1 шепа орехови ядки 1/2 к. ч. олио 1-2 шепи сушени сини сливи 1/2 стрък праз лук 1 морков 1 глава кромид лук 100-200 г стерилизиран арпаджик 100-200 г гъби по 1-2 щипки сол, босилек и черен пипер 50 мл бяло вино 300 г бекон 1 ч. л. сол |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...