Копривена чорба по селски
Лора и Стоян
![]() |
600 г коприва 400 г филе от бяла риба (пангасиус) 1 голяма глава лук 2 скилидки чесън 1 л пилешки бульон 30 г краве масло 2 с. л. зехтин 1 връзка магданоз 2 стръка мащерка 1/2 ч. л. индийско орехче сол и черен пипер на вкус 150 г заквасена сметана за гарниране |
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...