Канапе „Принц“
Лора и Стоян
![]() |
60 г сирене „Чедър“ 30 г ягоди 30 г киви 30 г грозде 30 г зелени маслини без костилки 60 г тофу 60 г сирене „Ементал“ 60 г сирене „Рокфор“ 60 г сирене „Гауда“ 20 г прясна мента |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...