Канапе „Принц“

Източник: Бон Апети
Дата: 16.06.2010
Канапе „Принц“
 
Необходими продукти:
210 г хляб (бял тост)
180 г свинско пушено филе
75 г червен боб от консерва
30 г праскови (от компот)
60 г майонеза
6 г къдрав магданоз


Начин на приготвяне:
1
Хлябът се нарязва на канапета, които се намазват с майонезата.
2
Бобът се пасира (смила с блендер). Свинското филе се нарязва на тънки филийки, които се оформят като фунийки.
3
Във фунийките се шприцова пасираният боб, те се разпределят върху канапетата и се гарнират с парче праскова и листенца магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: