Бисквитена торта с праскови
Лора и Стоян
![]() |
4-5 круши 125 г краве масло 7 с. л. захар | за заливката: 200 г захар 4 яйца 200 г брашно 1 бакпулвер |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2016 Вкусно
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2015 може да се направи и с ябълки , пак е много вкусен
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2015 Карамелът прави сладкиша доста сладък. Препоръчвам в тестото да сложите по-малко захар.
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...