Домашно сладко от вишни
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.09.2017 Сибел, количеството захар е в зависимост от видовете плодове, които ще се консервират. Както е посочено и в описанието на самия фикс (под рецептата), 500 г захар се използват за „плодове с повече естествена захар“ или „ако желаем, крайният продукт (сладко или конфитюр) да е с по-малко захар“. Ние ползвахме 1 кг захар, но ти може сама да прецениш, колко захар да сложиш, в зависимост от това, колко сладък е пъпешът, който ще използваш и колко сладко искаш да стане готовото сладко.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.09.2017 Здравейте! Захарта не трябва ли да е 500гр. с този фикс ?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 13.08.2017 Много ароматно!
|
Включи се в нашата игра, в която имаш шанс да спечелиш една от тези страхотни награди...
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи изконен въпрос, който „забавлява“ всяка...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...
Започнахте ли с планирането на празничната трапеза? Вече можем да сме ви от помощ, не само с...
Знаем, че двама от представителите на голямото и задружно семейство Бекъм, проявяват нескрит интерес към...