Кекс с праскови и лавандула
Лора и Стоян
за основата: 200 г шоколадови бисквити 80 г краве масло 1/2 ч. л. канела | за трохите: 125 г краве масло 100 г брашно 80 г кафява захар „Мусковадо“ 80 г черен шоколад 80 г кокосови стърготини 80 г овесени ядки 50 г сурови орехи | за крема: 500 г крем сирене 50 г пудра захар 10 г бурбонска ванилова захар 400 мл животинска сметана 30 мл бренди 1 консерва подсладено кондензирано мляко | за соса: 300 мл животинска сметана 250 г захар 100 г краве масло 1 щипка сол |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.08.2020 Тортата е много вкусна, но се получава прекалено сладка, което притъпява другите вкусове в нея. Според мен пудрата захар в крема може да се пропусне, а захарта в трохите може да се намали наполовина.
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...