Кекс с праскови и лавандула
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.08.2020 Тортата е много вкусна, но се получава прекалено сладка, което притъпява другите вкусове в нея. Според мен пудрата захар в крема може да се пропусне, а захарта в трохите може да се намали наполовина.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...