Фокача с маслини и лук
Лора и Стоян
|
за тестото: 1,1 кг брашно (+1с.л.) 300 мл прясно мляко (хладко) 200 мл вода (хладка) 4 с.л. олио 2 яйца 40 г прясна мая 1 с.л. захар 1 с.л. сол | за украсата: 50 г брашно 40 мл вода 2 с.л. царевично нишесте |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...