Тарт с круши и бадеми
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
23.04.2015 Не можах да изчакам отговора ви и вече го направих.Много е хубаво!Половината го замразих,сигурна съм че няма да има проблем тъй като правя подобно шоколадово суфле с разбити белтъци и го пека направо замразено и става невероятно няма предварително размразяване и резултата е същия като за току що направено но с малко по дълго печене.Благодаря все пак!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
23.04.2015 Да, Станислава, ако го направиш в малки форми е добре да ги намажеш с масло. Трябва обаче да имаш предвид, че времето за печене ще е различно. Не може да замразиш суфлето, защото разбитият на сняг белтък, след като се размрази, става течен. Разбита сметана може да се замразява, но с помощта на стабилизатори, т.е. не в домашни условия.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2015 Ако искам да го направя в малки форми с масло ли се намазват и поръсват ли се с брашно?Мога ли да го замразявам и когато искам да го поднеса да го пека?Ако може да се замрази колко време се пече в замразено състояние?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.02.2015 Много е вкусно, мисля, че това количество захар се оказа малко, аз лично следващия път ще сложа малко повече - страхотен е :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2015 По-лесно от колкото изглежда и определено много вкусно :)
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...