Алпийски мекици
Лора и Стоян
![]() |
125 г черен шоколад (минимум 65% какао) 3 средно големи яйца 50 г захар 125 г краве масло |
22. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2015 Понеже нямах достатъчно чист черен шоколад, сложих и такъв с портокалов корички. Получи се много добре. Аз пекох на 180 градуса както е по рецепта с вентилатор и нямах проблеми с балони, надуване и спадане.
| ![]() |
21. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2015 Стана! Да не повярва човек! Пекох го във формички за мъфини. Само дето спаднаха в средата. Точно за да им се сложи по топка сладолед :-)
| ![]() |
20. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2015 много вкусен и лесен десерт!
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
01.05.2015 Лесен за приготвяне, с малко продукти, но е много вкусен
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2015 Получи се доста добре.
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...