Сочен тиквеник

Дата: 17.01.2017
Източник: Малинка
ТИТЛА: Чирак
Сочен тиквеникСочен тиквеник
 
Необходими продукти:
1 пакет кори за баница
600 г настъргана тиква
1 пакетче канела
1 ч. ч. орехи
500 г захар
олио за намазване на тавата
 

Начин на приготвяне:
1
Върху 2 кори се разстила част от настърганата тиква, поръсва се равномерно с 5 с. л. захар, канела и орехи.
2
Корите се навиват на руло и се слагат в тава, намазана с олио.
3
Процедурата се повтаря, докато свършат корите.
4
Тиквеникът се пече около 20 минути в загрята на 200 градуса фурна.
5
Докато е топъл, се залива с изстинал сироп, приготвен от 1/2 ч. ч. захар, разтворена в 1 ч. ч. вряща вода.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


kanelika коментира рецептата Конфитюр от ягоди и ананас
kanelika коментира рецептата Езме салата
Пламена коментира рецептата Кейк с кайсии
Пламена коментира рецептата Мраморен чийзкейк
Пламена се регистрира в сайта.
Galina Valentinova се регистрира в сайта.
Ilian Angelov се регистрира в сайта.
Стоян Стоянов коментира рецептата Суши маке
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта