Канапе с праз и сирене
Лора и Стоян
5 яйца 1 ч. л. майорана 1 ч. л. сминдух 1/2 ч. л. сол 250 г гъбена салата с майонеза 250 г руска салата 200 г шунка 1 краставица 1 домат 1 с. л. чили олио 1 с. л. олио с вкус на чубрица 1 кубче гъбен бульон 350 мл прясно мляко 20 мл олио 200 г брашно 1 с. л. кисело мляко краве масло за намазване 1 пакет картофено пюре (120 г) 400 мл готварска сметана 50 г маслини копър |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...