Сос "Гуакамоле"

Източник: Бон Апети
Дата: 14.11.2003
Сос
 
Необходими продукти:
1 авокадо
1 червена чушка
сок от 1 лимон
2–3 с. л. зехтин
1/4 глава лук
1/2 ч. л. сол
бял и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Сос
Авокадото се разполовява и костилката се отстранява внимателно. В месестата част се правят ромбични разрези, след което се изгребва с лъжица. Чушката и лукът се режат наситно.
2
Сос
Всички продукти се поставят в кухненски робот и се смилат. Със соса "Гуакамоле" се гарнират пилешките бурритос.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


133 ДУШИ ОНЛАЙН
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: