Oриз с червен фасул и наденица

Източник: Бон Апети
Дата: 20.01.2005
Oриз с червен фасул и наденица
 
Необходими продукти:
4 наденици
1 ч. л. риган
1 с. л. кафява захар
1 с. л. сос “Уорчестър”
1 кубче телешки бульон
1 суха червена чушка
1 глава лук
250 г белени домати от консерва
300 г ориз
250–300 г червен боб
1/2 ч. л. кимион


Начин на приготвяне:
1
Oриз с червен фасул и наденица
Бобът се сварява. Сухата чушка се запича на плочата на котлона или в сух тиган. Лукът се нарязва.
2
Oриз с червен фасул и наденица 2
Надениците се поставят в тиган с малко мазнина, набождат се на няколко места с вилица, добавя се нарязаният кромид. Запържват се до зачервяване, като се обръщат. Чушката се стрива в тигана, добавят се кафявата захар, кимионът, сосът “Уорчестър”, риганът.
3
Oриз с червен фасул и наденица 3
Прибавят се нарязаните надребно домати и сокът им, оризът и свареният боб. Долива се вода, докато покрие всичко. Запича се в умерено загрята фурна (160 градуса).

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: