Люто пиле по китайски
Лора и Стоян
1 маруля 1 с. л. кетчуп 1-2 с. л. захар сокът от 1 лимон 1/4 ч. л. сусамово олио 1/2 ч. л. смлян джинджифил 2 с. л. соев сос 2 с. л. олио бялата част на 2 стръка пресен лук 2 котлета от риба меч (300 г) 3 бр. рулца от раци 100 г печурки зелената част на 2 стръка пресен лук 1 щипка лют червен пипер |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...