Пролетни спагети
Нашите кулинари
        
        





| 8. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                21.11.2016 Яйчената смес ми се пресече и не беше толкова очарователно на вид. 
                 | 
| 7. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                25.10.2016 Получи се вкусно :) 
                 | 
| 6. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                28.04.2016 Аз сложих бекон вместо шунка и пропуснах гибите, но стана много вкусно, благодаря! 
                 | 
| 5. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                ![]() 22.04.2016 Стефанов има и вариант със сметана. ... много вкусно се получава :) 
                 | 
| 4. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                31.03.2016 Тази рецепта няма нищо общо с карбонарата. В карбонарата се използва само и единствено бекон, също така гъби и сметана не се слага, а от яйцата се използва само жълтъка. 
                 | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...