Провансалски хляб с маслини и билки
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2017 Чудесен хляб! Услади ни се.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2017 Това е една наистина много ефектна и в същевременно лесна рецепта.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2015 Получи се добре и много вкусно !!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
16.08.2014 Трудностите, които срещнах по време на готвене са: тестото ми стана малко мазно и крехко, а и като че ли плънката ми се получи повече, но крайният резултат в крайна сметка беше добър. Аз лично следващият път бих го направил с два пъти по-малко зехтин :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
06.06.2014 Много вкусно!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...