Карамелизирано авокадо с изцедено кисело мляко и чипс от скариди
Лора и Стоян
![]() |
300 г спанак (замразен) сол, черен пипер и зехтин на вкус 1–2 листа див лук 2–3 стръка копър 2–3 стръка магданоз 2 стръка пресен лук 1 жълта чушка 1 червена чушка 100 г чери доматчета 50 г орехи 100 г галета 150 г изцедено кисело мляко 150 г кашкавалена извара 3 яйца чери доматчета за украса |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...