Супа с царевица и бекон
Лора и Стоян
3 яйца 6 ч. ч. пилешки бульон 3 с. л. семолина (грис от твърда пшеница) 60 г сирене „Пармезан” 1/4 връзка магданоз 1 щипка индийско орехче сол и черен пипер на вкус 40 г сирене „Пармезан” за гарниране |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2014 А кога се прибавя гриса?
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...