Пълнени домати по малтийски
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2024 Месото става крехко и се реже добре, но в сърцевината на парчето след печенето не се усеща никакъв друг вкус, освен на самото месо, задължително иска да се полее с някакъв сос или най-малкото да се сервира с горчица. Чудя се дали същата рецепта може да се изпълни с парче месо, което е мариновано предварително.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.08.2020 Супер рецепта.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.08.2020 Това месо съм го правила педи време, беше много вкусно. Вероятно скоро пак ще го направя. Замених обаче сушените кайсии със манго, защото не обичам сушени кайсии.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...