Сулка пане "Русалка"

Дата: 23.02.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 сулка (1 кг филе от бяла риба)
400 мл бира
200 г брашно
3 яйца
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Сулка пане Рибата се обезкостява, като първо се отстраняват перките, след това се разрязва откъм гърба. Кожата се маха, филето внимателно се отделя от основната кост и се нарязва на средни по големина парчета.
2
Сулка пане Жълтъците и белтъците на яйцата се отделят. Белтъците се разбиват на сняг. В отделен съд се разбиват жълтъците, като в тях се налива бирата. Сипва се брашното, посолява се и се разбърква добре. След това постепенно с лъжица се прибавят и белтъците.
3
Сулка пане Филето се панира в приготвената смес и се пържи в нагорещеното олио до златисто. Изпържената риба се отцежда от мазнината и се поднася с гарнитура от картофено пюре или салата.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта