Супа от моркови, печени чушки и кориандър
Лора и Стоян
![]() |
100 г сьомга 30 г нишесте 5 г чесън (3 г сух) 100 мл зехтин 30 мл бяло вино 1 с. л. рибен бульон 1 щипка бял пипер 1 щипка лют червен пипер (счукан наедро) мазнина за тигана 20 г лук 150 г грах 2–3 бр. рулца от раци 100 г бяла риба (хек, мерлуза) 100 г кефал 80 г морски език 100 г скариди 50 г октопод 50 г калмари 100 г калкан 50 г миди „Сен Жак“ резени лимон и стрък розмарин за украса |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...