Гъбена супа с джинджфил и чесън
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.09.2018 Поправете ме ако греша, но на вкус ми напомня на унгарския голаш. Има ли нещо общо това ястие? Едно е сигурно, много вкусна рецепта, която ще пробвам пак.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2017 Много е хубава и питателна, за зимата е чудесна идея, този път не успях даже и снимки да й направя ;)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...