Рибена супа
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2014 Както винаги оригинално, а то се оказа и вкусно. Наистина много малко се знае за резене. Покрай вашата супа доста изчетох за него :) Благодаря Бон Апети!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2015 Канелика, количеството на зеленчуците в никакъв случай не е прекалено голямо и е точно толкова, колкото е необходимо, за да се получи силен, вкусен и ароматен бульон. Както е посочено и в списъка с необходимите продукти - използват се 1 морков и 1 стрък праз, а от главата целина се слагат само 100 грама.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2015 Ама толкова продукти- моркови, праз и цяла глава целина ИЗХВЪРЛЯТ ли се след сваряване? Вие в ред ли сте? Имате ли представа колко струват тези продукти за да се разхищават само за бульон?
|
Включи се в нашата игра, в която имаш шанс да спечелиш една от тези страхотни награди...
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи изконен въпрос, който „забавлява“ всяка...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...
Започнахте ли с планирането на празничната трапеза? Вече можем да сме ви от помощ, не само с...
Знаем, че двама от представителите на голямото и задружно семейство Бекъм, проявяват нескрит интерес към...