Банички „Капрезе“
Лора и Стоян
3 ч. ч. брашно 1 1/4 ч. ч. прясно мляко 2 1/4 ч. л. суха мая 1 1/2 ч. л. захар за маята 1 ч. л. сол 6 ч. ч. вода 2 с. л. сода бикарбонат 1 ч. л. царевичен грис за качамак за поръсване 4 с. л. сусам 2 с. л. прясно мляко за намазване брашно за размесване зехтин за намазване |
16. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2020 Много вкусни. Благодаря Ви за идеята. Сготвих ги с бяло брашно, но накрая станаха все едно е пълнозърнесто
| ![]() |
15. |
Изпрати
лично съобщение |
22.07.2020 И изглеждат много апетитни и са много вкусни.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2018 Станаха много вкусни и се изядоха веднага.Не се справих с фитилчетата , затова ги направих като малки питки!!
| ![]() |
13. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Смесих черно и бяло брашно и станаха невероятни!
| ![]() |
12. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2015 Магдалена Дончева,сухата мая,която има в нашите магазини е в пакетчета по 7гр /количество,необходимо за 500гр брашно/.Надявам се да съм била полезна.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...