Паста флора
Нашите кулинари







| 8. |
Изпрати
лично съобщение |
30.05.2018 Това е само някаква версия на малеби, но не е автентичната рецепта на майстора на свиленградското малеби Тодор Вълков. В неговата рецепта се използва оризов грис. Все пак и тази рецепта може да се ползва, но без наименованието "свиленградско", а само малеби с малини и сладко от рози.:)
|
| 7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2018 Това тяма нищо общо със Свиленградското малеби :Д
|
| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2017 :)
|
| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 05.06.2015 :)
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 24.03.2015 направих го със сладко от арония
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...