Свински гърди със зелен фасул

Дата: 23.02.2010
Източник: Бон Апети
Свински гърди със зелен фасул
 
Необходими продукти:
800 г свински гърди (или ребра)
600 г замразен зелен фасул
1 глава червен лук
200 г моркови
4 скилидки чесън
2 с. л. балсамов оцет
2 с. л. зехтин
1/2 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Гърдите се запичат на скара или тефлонов тиган по 3–4 минути от всяка страна, след това се прехвърлят в тавичка и отново се запичат за около 10 минути в предварително сгорещена до 200 градуса фурна.
2
Зеленият фасул се бланшира около 3–4 минути в подсолена вода. Морковите се настъргват на едро ренде, червеният лук се реже на шайби, а чесънът се накълцва. Всички зеленчуци се сместват в купа и се овкусяват със сол, оцета и зехтина.
3
След като се изпекат, свинските гърди се режат на парчета и се поставят върху зеления фасул.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


268 ДУШИ ОНЛАЙН
Момчил Уэунов се регистрира в сайта.
Росица Черкезова се регистрира в сайта.
Милена се регистрира в сайта.
Mihaela Tyurolengova се регистрира в сайта.
Денислава се регистрира в сайта.
Лъки коментира рецептата Вегански таратор
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта