Боб в гърне
Лора и Стоян
![]() |
1 заек (около 1,5 кг) 1/4 връзка магданоз 3–4 стръка босилек 200 г черни маслини (без костилки) 2 с. л. зехтин 1 кубче зеленчуков бульон 2 ч. л. червен пипер 6 скилидки чесън 700 г домати 1 ч. л. зърна бахар 200 г целина 3 морковa 2 глави лук 150 мл зехтин 400 мл бяло вино 3 дафинови листа олио за намазване магданоз и босилек за украса сол и бял пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...