Свински гърди

По рецепта на Хестън Блументал
Източник: Бон Апети
Дата: 04.11.2011
Свински гърди
 
Необходими продукти:
500 г свински гърди без кост и кожа
3 моркова
1 корен пащърнак
1 глава лук
1/2 глава бяла ряпа
1/2 глава чесън
1 л пилешки бульон
1/2 връзка салвия
1 с. л. олио
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Свински гърди

Гърдите се овкусяват със сол и черен пипер и се слагат в съд за готвене.

 


2
Свински гърди 2

Към тях се добавят пащърнака, моркова, лука, ряпата и чесъна и салвията, разрязани наедро.

 


3
Свински гърди 3

Залива се с пилешкия бульон. След това съда се слага във фурната. Пече се 9 часа на 95 градуса.

 


4
Свински гърди 4

Гърдите се изваждат от съда и зеленчуците се прецеждат и се пюрират, като лукът и чесънът се отделят.

 


5
Свински гърди 5

Бульонът се сипва в касерола и се редуцира на висока температура, докато остане наполовина.

 


6
Свински гърди 6

Гърдите се запечатват на тиган на висока температура в малко олио. Слага лука и чесъна. В чиния се слага от пюрето, отгоре се поставя месо, пак пюре, парче лук, месо и се залива с редуцирания бульон.

 


Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
Няма грешка.
1.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
Пече се 9 часа на 95 градуса ???????????????????????????????????? Вярно или Грешка ??????????????????
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


206 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: