Свинско "Мартиник"
Лора и Стоян
500 г свинско месо от бут 4 с. л. зехтин 1/2 в. ч. бяло вино 2-3 скилидки чесън 1 шепа каперси 2 домата 100-150 г маслини сокът от 1/2 лимон 4-5 с. л. зехтин 7-8 листа босилек 1 скилидка чесън 1/2 глава кромид лук 2 шепи зелен фасул (200 г) 1/2 пакет капелини (спагети) олио за пържене чубрица, черен пипер и сол на вкус риган и сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...