Ирландска яхния с агнешко месо
Лора и Стоян
![]() |
1 1/2 кг мариновано беконово филе (контрафиле) пълнозърнеста ирландска горчица на вкус 750 г картофи 100 г бекон 50 г лук 125 мл готварска сметана 100-150 мл бульон от свинското 1-2 с. л. зехтин 100-150 г кашкавал 1-2 с. л. масло 1-2 с. л. брашно 1 кубче пилешки бульон 50 г краве масло 2 стръка праз 2 стръка целина 1 морков 2 с. л. пълнозърнеста ирландска горчица 1/2 с. л. кафява захар черен пипер на вкус 1 ч. ч. готварска сметана черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...