Ноазети от морска пъстърва

Ирландска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 19.03.2009
Ноазети от морска пъстърва
 
Необходими продукти:
3 котлета от морска пъстърва
3 жълтъка
125 мл бяло вино
черен пипер и сол на вкус
2 с. л. зехтин
1 ч. ч. хлебни трохи
4-5 резена бекон
1 глава лук
12-15 варени аспержи
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Ноазети от морска пъстърва
Главата на една почистена морска пъстърва се отстранява, отрязват се 3 шайби с дебелина 2 пръста и се обезкостяват.
2
Ноазети от морска пъстърва 2
Лукът се нарязва наситно и се запържва в зехтина. Прибавят се беконът и част от аспержите, поръсва се с хлебни трохи и се разбърква.
3
Ноазети от морска пъстърва 3
Рибните котлети се пълнят с плънката, връзват се с конец, за да не се разтварят, и се подправят с черен пипер и сол на вкус.
4
Ноазети от морска пъстърва 4
Ноазетите се запичат върху леко намазнена със зехтин скара.
5
Ноазети от морска пъстърва 5
Сосът се приготвя, като жълтъците се загряват, налива се виното, разбърква се и се овкусява с черен пипер и сол.
6
Ноазети от морска пъстърва 6
Рибата се поднася върху канапе от варени аспержи и отстрани се сипва от готовия сос.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolm513 се регистрира в сайта.
Изабел коментира рецептата Гъби с печени чушки и лук
Tedity се регистрира в сайта.
Среф89 се регистрира в сайта.
svilena_petrova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: