Свинска плешка с кестени и тиква
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2021 Ястието е наистина много вкусно, месото става невероятно крехко а сосът е богат наситен вкус.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.10.2018 Много вкусно ястие. Овкусих риган, вместо майорана.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2017 Тази рецепта не е по моят вкус!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.01.2017 +няколко картофа и моркова нарязани на едро и вместо тава ползвах глинен гювеч ... стана нещо уникално :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2016 Тъй като използвах малко по-голяма тавичка отстрани до пържолите поставих и цели средно големи обелени картофи - получиха се страхотни. Също така след един час под фолио ги оставих във фурната още 10-15 мин без фолио, за да се запекат. Прекрасна рецепта!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...