Тарт с червена леща и чушки
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2023 Сосът е пристрастяващ, много пъти съм правила барбекю сосове, но този вкус е който съм очаквала да открия. На мен ми донесоха поръчаните ребра с няколко см шарено месо под тях, реших да не го отделям, което ми увеличи времето за печене и пак в тавата ми остана поне литър течност, може би ако я изстудя и отделя мазнината, ще стане добър бульон? Благодаря за рецептата!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2022 Супер вкусно!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
05.04.2021 Получи се вкусно, а картофите бяха уникални. Единствено соса не ми допадна много . Една идея по-солен беше за мен от желаното.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
18.12.2017 Ребрата станаха много вкусни, приготвени по този начин, а картофките гарнирах със сос от заквасена сметана и кисело мляко.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2016 Бистра, вместо бира можеш да използваш бяло вино или пилешки бульон, но и в двата случая не можем да ти гарантираме същия резултат.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...