Тарт с червена леща и чушки
Лора и Стоян
2 кг свински ребра (2 цели парчета) 1 глава лук 500 мл светла бира сол и черен пипер на вкус | за соса: 200 мл домати от консерва (пасирани) 70 мл тъмен соев сос 1 с. л. кафява захар „Мусковадо“ 1 ч. л. сух чесън 1/2 ч. л. лют червен пипер 1 ч. л. кориандър 20 г краве масло | за картофите: 8 средно големи картофа 2 стръка розмарин 80 г краве масло сол и черен пипер на вкус |
10. |
Изпрати
лично съобщение |
05.04.2021 Получи се вкусно, а картофите бяха уникални. Единствено соса не ми допадна много . Една идея по-солен беше за мен от желаното.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
18.12.2017 Ребрата станаха много вкусни, приготвени по този начин, а картофките гарнирах със сос от заквасена сметана и кисело мляко.
| ![]() |
8. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2016 Бистра, вместо бира можеш да използваш бяло вино или пилешки бульон, но и в двата случая не можем да ти гарантираме същия резултат.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2016 С какво може да заменим бирата?
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
28.05.2015 Направих само месото без картофите. Много вкусно се получи!
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...