Палачинкова торта със спанак и сьомга
Лора и Стоян
800 г свинско бонфиле 50 г сирене „Пармезан“ 80 мл зехтин 3 филийки бял хляб 2 стръка пресен лук 2 стръка магданоз 2 стръка босилек 1 с. л. дижонска горчица 1 скилидка чесън 1 ч. л. риган сол и пипер меланж на вкус | за соса: 250 г краве масло 150 г бекон „Панчета“ (тънки резени) 4 жълтъка 4 стръка див лук сокът от 1/2 лимон сол и пипер меланж на вкус |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...