Свински котлети с ябълкова плънка
Нашите кулинари






| 8. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 09.01.2016 Добре се получи
|
| 7. |
Изпрати
лично съобщение |
14.02.2015 сготвих тази рецепта с пилешко месо.Печенето ми отне 30 мин на 180 градуса без вентилатор.
|
| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2015 Станаха вкусни сосът също
Но времето за печене се оказа малко поне в моя случай
|
| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2015 И на мен ми се получи на вентилатор, но за около 30 минути на оказаната температура :) След 10 минути месото беше още сурово. Много вкусни бяха филенцата! :)
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2015 Ако се пече без вентилатор, температурата трябва да е 210 градуса.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...