Пилешки кебап с булгур и спанак
Нашите кулинари
        
        








| 4. | Изпрати лично съобщение |  10.05.2018 Добре се получи. Някой ден ще го сготвя отново. | 
| 3. | Изпрати лично съобщение |  27.03.2018 Много вкусно стана, единствено портокалът беше малко в повече. Много е важно месото да се остави наистина 10 минути след печенето, получи се много ароматно и сочно. А рецептата за фасул е лесна, но много сполучлива! | 
| 2. | Изпрати лично съобщение |  20.03.2018 Много е вкусно .. | 
| 1. | Изпрати лично съобщение | 14.03.2018 При мен месото стана сухо, но иначе беше добре. Приятелят ми си сипа втора порция. | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...