Пъстърва плакия
Лора и Стоян
1,5 кг свинско контрафиле 80 г сушени кайсии 80 г сочни сушени сини сливи без костилки 50 г печени лешници 2 глави лук 1 малка глава целина 100 мл червено десертно вино („Порто”) 400 мл пилешки бульон 1 ч. ч. животинска сметана 30 г краве масло сол и черен пипер на вкус | за намазване: 50 г дижонска горчица 1 ч. л. сух чесън 1 с. л. кафява захар „Мусковадо” |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.06.2014 Тази рецепта наистина е страхотна.Сосът към месото е най-вкусният, който съм пробвала.Наистина си заслужава да се пробва.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2014 Получи се перфектно! Аз сложих вместо кайсии смокини и синьо сирене,имаше отличен резултат!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Направих рецептата снощи.Като цяло се хареса,само че аз пекох месото на 180 градуса за 1,30мин.
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...