Ориз с лайм и кориандър
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.12.2015 Тази рецепта я правя отново и отново и всеки път е също толкова вкусна. Рядко ми се с;учва да приготвям едно и също и все така да искам да го правя, поздравления за тази комбинация :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 05.06.2015 Лелеееее, няма такава риба, няма такава вкусотия - мъжът си облиза пръстите, аз също много я харесах, отгоре сложих и лимон на шайби да се запече с ястието, още по-добре се получи, директно влиза в любимите ястия, а на снимката успях да заснема това, което остана в тавата:)))))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.09.2013 Много готина рецепта .....но всъщност аз когато импровизирам , така си го и правя .....не е задължително пъстърва разбира се , но добавям и лимон или лайм при възможност .....с тях овкусявам рибата ако е филетирана .
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Всяка риба (без да е само филета)със сос на фурна става много по-вкусна ако се запържи леко предварително. И после се залива със соса и се пече. Правила съм така със скумрия (цяла) и доматен сос с подправки: чер пипер на зърна, даф.лист и няколко зърна бахар. Направо си облизваш пръстите.
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...