Сач със свинско и зеленчуци
Лора и Стоян
19. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2020 Много вкусно!!
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
18.09.2017 Спазих точно рецептата. Получи се много вкусно.
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
16.06.2017 Много лесна и вкусна рецепта . Аз бланширах броколите за 5 минути и вместо 200 гр заквасена сметана сложих 100гр сметана и 100гр кисело мляко , също стана много вкусно . И пекох малко повече ...около 30 мин .
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2017 Мис Тигрова, така приготвени, броколите остават хрупкави в средата. Ако не ти допадат така, следващият път увеличи двойно времето за готвене.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
04.02.2017 За първи път правя това ястие, но броколите останаха полусурови. Не е ли малко времето за бланширане 2-3 минусти? Иначе, ако не бяха останали сурови щеше да стане по-вкусно.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...