Домашна паста „Сицилия“
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2022 Здравейте, КОБРАГТ! За доматите – не, не е грешка, в тази рецепта те са в минимално количество, но няма да има проблем да добавите повече, ако предпочитате доматения вкус. Относно другия въпрос – всъщност рагуто не е течен сос, а гъст. Тук отново е въпрос на вкус – да добавите вода от варенето на пастата и да го направите по-течен. Поздрави от нас!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2022 Забравих да допълня въпроса си. Когато се налага да се изпарят течностите и особено млякото, това не означава ли, че всичко ще загори, а сосът всъщност няма да е сос, а нещо като пюре?
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2022 Наистина ли използвате 50 г пасирани домати от консерва или това е грешка?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.06.2019 Любими
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 16.05.2015 Винаги бих ги правила :)
|
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...
Специалистите често съветват да се пият повече течности в горещо време и всички знаем колко...