Талиатели “Болонезе”
Лора и Стоян
19. |
Изпрати
лично съобщение |
09.09.2020 Уникален вкус!!!
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
19.12.2019 Вместо бекон в Италия слагат свински бузи. Няма такава вкусутия.
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
08.07.2018 С рукола и царевица, добавени от мен.
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
05.03.2018 Беконът ми стана жилав.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
01.08.2017 Много вкусни се получиха!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...