Тапас с хамон

Източник: Мариан Джигов
ТИТЛА: Чирак
Дата: 11.09.2016
Тапас с хамон
 
Необходими продукти:
1 франзела
200 г хамон
1 лимон
1 кутийка майонеза


Начин на приготвяне:
1
Нарязваме франзелата на филийки и ги подреждаме в голяма чиния.
2
Нарязваме (или накъсваме) хамона на лентички.
3
В купа смесваме майонезата с хамона и 2-3 с. л. лимонов сок.
4
Намазваме филийките с получената смес и поднасяме.

Бон апети!


Съвет:
По желание може да се добави и малко черен пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolm513 се регистрира в сайта.
Изабел коментира рецептата Гъби с печени чушки и лук
Tedity се регистрира в сайта.
Среф89 се регистрира в сайта.
svilena_petrova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: