Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо

Източник: Бон Апети
Дата: 10.04.2008

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г консервирана царевица
200 г консервиран червен фасул
3-4 сушени мариновани домата
1 зелена чушка
1 стрък пресен лук
1 авокадо
лимонов сок на вкус

за заливката:
1 връзка магданоз
2 стръка пресен лук
2 с. л. кетчуп
1 ч. л. чесън на прах
1 ч. л. ябълков оцет
1 щипка девесил
1 ч. л. джоджен
6 с. л. олио
1/2 ч. л. захар
1 ч. л. сол
чили на вкус



Начин на приготвяне:
1
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо
Магданозът се пасира с лука, чесъна на прах, джоджена, девесила, захарта, солта, олиото, оцета, кетчупа и чилито.
2
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо 2
Чушката се нарязва на колелца.
3
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо 3
Авокадото се почиства и месестата част се полива с лимонов сок.
4
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо 4
Доматите се нарязват на тънки ивици.
5
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо 5
В средата на порционна чиния се поставя готварски пръстен и в него до средата се сипва фасул.
6
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо 6
Върху фасула се подреждат кръгчетата чушка и царевицата и се притискат добре с помощта на лъжица.
7
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо 7
Овкусяват се със заливката и се покриват с парченца авокадо.
8
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо 8
Украсява се с ивиците домати и пръстенът се отстранява.
9
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо 9
Ястието се поръсва с наситнен лук.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: