Пиле с ориз и грах
Лора и Стоян
1 телешки език олио за поливане 1 ч. л. чубрица 1 ч. л. червен пипер 2 ч. л. сол 1-2 дафинови листа 10-15 зърна черен пипер 1 ч. ч. замразен грах 1 картоф 2 печени червени чушки 3 скилидки чесън 100 г бекон 200-250 г домати червен пипер, черен пипер и сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2019 Перфектно мезе за студена зимна вечер на червено вино. Добавих и гъби.
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...