Октопод на грил тиган с гарнитура от леща
Нашите кулинари







| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 24.04.2020 Изглежда добре, НО според мен трябва да се пече за доста повече време на ниска температура, за да е по-крехко. На мен лично за това време не ми беше достатъчно крехко, но беше вкусно!
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...